Det finns mycket du kan bidra till!

Det finns mycket som du som privatperson eller ditt företag kan bidra med för att hjälpa kvinnor och barn som levt med våld i hemmet. På vår Facebook och Instagram lägger vi ut efterlysningar på sådant som behövs, kolla gärna där för att se om det finns ett behov av det du vill skänka.

Pengar

Ditt bidrag kan hjälpa jouren att drivas vidare och sätta guld på tillvaron för de utsatta kvinnor och barn som kommer till boendet.

Vårt PlusGiro-nummer är 832412-1.

Swishnummer är 1236560023

Kläder

Just nu tar vi inte emot kläder. Det händer dock att vi behöver påfyllning av särskilda plagg eller storlekar, då annonseras det på våra sociala medier, följ oss gärna där.

Presentkort

Presentkort uppskattas av de boende kvinnorna och barnen. Ett presentkort kan sätta guldkant på tillvaron för de boende som ofta inte har de ekonomiska förutsättningarna för att unna sig någonting extra. Att kunna ta en fika på stan eller köpa en ny vinterjacka till barnen kan betyda mycket.

Husgeråd och hygienartiklar

Vi tar i viss utsträckning emot husgeråd, textilier och hygienprodukter. Det uppskattas av kvinnorna när de flyttar vidare till ett eget boende.